Потписивање уговора са извођачем

0

Данас 9.маја, званично се потписује уговор са извођачем радова грађевинским предузећем “ROOFS“ из Београда , по основу прве фазе договора за адаптацију и реконструкцију производне хале некадашње фабрике „15 мај Експортекст“.

Радови почињу, уз сву уредну и законом прописану документацију, са сутрашњим даном.

Дана 8.5.2017 је завршен конкурс  по основу друге фазе реконструккције  и адаптације објекта, за електро радове где је изабран најповољнији понуђач са којим ће се, у законском року, потписати уговор од стране председника општине Лебане Зорана Илића.

Дана 15. Маја, у просторијама Владе РС биће организован састанак између власника „ОRМО YINGROUP“  из Турске са представницима Владе РС  у вези даље али и проширења сарадње са овом турском компанијом. А све везано за општину Лебане.

Дана 16. и 17 .маја у Лебану ће бити присутан власник  „ОRМО YINGROUP“ Adnan Ocalgiray из Tурске  са извршним директором и још неколико представника те компаније.

Том приликом биће уприличен састанак са председником  општине и представницима  локалне самоуправе општине Лебане.

Поред надгледања и обиласка фабрике, обавиће се и прелиминарни разговори по кадровском питању односно запошљавања радника.

Ово је велики привредни помак који је постигнут захваљујући локалном руководству а све у сарадњи са представницима Владе РС и њиховим инжењерским тимом.

Како је председник општине Зоран Илић  рекао, Лебане се полако али сигурно буди из привредне учмалости, што ће у наредном периоду доказати и потврдити запошљавањем  још већег броја људи, довођењем нових инвеститора  који ће улагати у општину Лебане.

ПОДЕЛИТЕ.