е-Услуге

На овој страни можете приступити услугама електронске управе.

Услуге су подељене на услуге за грађане и привреду. Услуге можете претраживати преко животних области и ситуација, кликом на одговарајућу икону.

До жељене услуге можете доћи и преко линкова за преглед, по почетном слову назива услуге или преко назива надлежног органа државне управе који пружа услугу.

Можете користити и класичну претрагу уносом дела речи или целе речи из назива услуге у поље које се налази у горњем десном углу стране и кликом на дугме поред.

Уколико услуга садржи оригинални образац, то је назначено симболом .

Уколико се услуга може извршити електронским путем, то је назначено симболом .

Извршавање неких електронских услуга доступно је само корисницима пријављеним путем електронског сертификата, у зависности од потребног степена аутентификације који захтева орган државне управе који пружа услугу. На страни Технички услови можете се упознати са техничким предусловима за извршавање електронских услуга на Порталу које захтевају коришћење електронског сертификата.

Овде се, поред оригиналних образаца, налазе и подаци као што су назив и опис услуге, орган задужен за спровођење, надзорни орган, правна подлога и корисни линкови.

Приступ услугама врши се на страни Е-УСЛУГЕ.