Нови изглед Полицијске станици Лебане

0

Полицијску станицу у Лебану данас је посетио начелник Полицијске управе Лесковац, Владимир Жугић поводом доделе донације Локалне самоуправе и угледних привредника ове општине.

Захваљујући донацијама Локалне самоуправе и привредника из Лебана, чија је вредност око 800. 000 динара, Полицијска станица Лебане добила је нови изглед.

Такође, адаптиране су и просторије ПО Бошњаце.

novi-izgled-ps-lebane

У протеклих месец дана у Полицијској станици Лебане извршено је реновирање електро инсталација, подова, кречење зидова, фарбање столарије и поставњена су нова улазна врата.

Донирано је пет компјутера, пет штампача, један скенер, један фотокопир апарат, пет клима уређаја и 45 столица.

Председник општине Лебане др Горан Јањић, потврдио је да је безбедносна ситуација на високом нивоу у овој општини и изразио жељу да и у будуће заједно реализују задатке и циљеве.

novi-izgled-ps-lebane1

На овај начин службеницима Полицијске станице омогућено је да своје редовне послове сада обављају у прилично добром радном окружењу, зато је начелник Полицијске станице Лебане, Игор Миљковић исказао захвалност у име свих упошљеника ове станице и рекао, да су се овим обавезали да раде још боље.

Начелник Полицијске управе Лесковац, Владимир Жугић , пожелео је да ова добра сарадња Локалне самоуправе и Полицијске станице у Лебану буде пример и другима.

novi-izgled-ps-lebane3

У знак захвалности начелник Полицијске станице Лебане, Игор Миљковић и начелник Полицијске управе Лесковац, Владимир Жугић поделили су захвалнице:

1. Председнику општине Лебане,
2. Директору ЈКП „Комуналац“,
3. Директору ЈП „Дирекција за планирање и изградњу“,
4. СТР „Алфа“ Лебане,
5. ГТП „Агро Младост“ Лебане,
6. Бурегџиници „Витко“ Лебане,
7. ЗТОП „Роштињко-CO“ Лебане,
8. СЗТР „Ј&М Комерц“ Лебане,
9. СТР „Брзак“ Лебане
10. СЗТР „Даникс“ Ждеглово,
11. „Инвест продукту“ Лебане.

На крају конференције за медије гости су заједно обишли канцеларије службеника Полицијске станице.

novi-izgled-ps-lebane2

 

ПОДЕЛИТЕ.