Данас почиње фудбалски турнир за децу у Бошњацу

0

И ове године школа фудбала Јединство из Бошњаца биће домаћин младим фудбалерима за категорије цицибан, млађе и старијие петлиће и пионире који ће се надметати на традиционалном Међународном турниру у фудбалу.
Неколико година уназад школа фудбала Једиснтво окупи у Бошњацу младе фудбалске наде који покажу свој, завидан, фудбалски квалитет, истиче Игор Митић тренер у школи фудбала Једиснтво у Бошњацу.

„И ове године долазе нам екипе из Босне и Херцеговине НК Јединство Градачац и Тријумф Градачац. Свој долазак и учествовање у свим категоријама најавила је и екипа Црвене Звезде, актуелни шампион државе. Имаћемо и госте и нашег ближег окриужења из Јабланичког округа али и суседних округа поптут екипе Радника из Сурдулице и Радничког из Ниша.“ наглашава Игор Митић.

Иначе овај турнир сваке године окупи неколико стотина деце и из године у годину окупља већи број екипа што му свакако даје на квалитету истичу организатори.

Турнир се ове године одржава три дана, 27., 28. и 29. августа на терену ФК Јединство у Бошњацу. Деца из Босне и Хервеговине су већ стигла у Бошњаце, почетак турнира заказан је за данас у 9,00 сати.

ИНФО ЦЕНТАР ЈУГ

ПОДЕЛИТЕ.