ТООЛ – Први дан на Београдском сајму туризма

0

 На 36. Међународном сајму туризма у Београду који се одржава од 27.фебруара до 2.марта, под слоганом „Испуњавамо жеље“, Туристичка организација општине Лебане, учествује у оквиру Кластера раданског подручја.

tool vesna dankovic

Весна Данковић

Весна Данковић и Ирена Анђелковић из Туристичке организације општине Лебане су нам јавиле своје утиске о првом дану Београдског сајма туризма:

Првог дана сајма, ТООЛ је представила туристичке потенцијале општине Лебане широкој публици која је посећивала штанд током целог дана.

Акценат је стављен на археолошки локалитет Царичин град и промоцију визиторског центра „Теодора“ који се налази на самом локалитету.

Посетиоци су постављали питања, уз напомену да већ понешто знају о Царичином граду из медија.

radan klaster na standu
Такође, као чланица кластера, ТООЛ је припремила посебне програме путовања за подручје Кластера, односно, у њима уврстила свих пет општина које гравитирају ка Радан планини.

radan klaster stand

Штанд Радан кластера пред почетак сајма

Они су намењени како туристима који Србију обилазе у свом аранжману,тако и рецептивним туристичким организацијама које продају аранжмане за подручје Србије.

У односу на прошлу годину већина посетилаца већ препознаје Кластер, и Царичин град због активне кампање путем медија и друштвених мрежа у којима су чешће помињани током претходногг периода.

Гости на штанду су били и званичници општина које се промовишу на штанду, као и представници чланица Кластера које живе и раде у Београду.

radan klaster sajam promoteri

Промотери Радан кластера са Радованом Танасковићем, који је прко 40 година у туризму

На штанду Кластера изјаве за медије,је давао покретач кластера Радован Танасковић из Куршумлије који је већ 40-так година бави туризмом.

ПОДЕЛИТЕ.