ТООЛ на Каравану "Моја Србија"

0

Туристичка организација општине Лебане и ове године била је учесник манифестације Караван "Моја Србија", која је у петак одржана у Нишу.

Међу многобројним излагачима свој штанд је имала и ТООЛ, која је уз помоћ социјалног предузећа "Раданска ружа", промовисала слатко од шумских јагода, које спрема ово предузеће, затим, сувенире везане за наш крај, као и промотивни материјал туристичког потенцијала општине Лебане.

Иначе, Караван "Моја Србија" је кренуо прошле недеље кроз Србију, у циљу представљања туристичке понуде Србије у летњем приоду.

Ове године караван ће проћи кроз укупно 14 градова : Београд, Нови Сад, Ниш, Крагујевац, Чачак, Зрењанин, Сомбор, Крушевац, Врање, Ваљево, Нови Пазар, Ужице, Зајечар и Пожаревац.

Караваном који ће путовати кроз Србију, Туристичка организација Србије позива домаће госте да свој одмор или његов део проведу на дестинацијама широм Србије.

На штандовима локалних туристичких организација посетиоци могу и да дегустирају карактеристичне локалне специјалитете у складу са програмом "52 укуса Србије".

Из ТООЛ-а захвални су што су били део Каравана "Моја Србија" и представили туристичке потенцијале општине Лебане.

ПОДЕЛИТЕ.