Спектакуларни мечеви профи бокса у Лебану „Своме Граду“

0

Другу годину заредом успешно општина Лебане и боксерски камп Чип организују вече интернационалног профи бокса „Своме граду“, окупивши љубитеље овог спорта на једном месту – у центру Лебана.

„Велику захвалност дугујем локалној самоуправи и председнику општине на подршци и организацији јединственог такмичења у Србији овог типа“ – рекао је Дарко Станковић.

„Утисци су и ове године позитивни, публика је била у прилици да прати још узбудљивије мечеве у односу на прошлу годину – истакао је председник општине Лебане Иван Богдановић честитавши првенствено победницима мечева, али и свим учесницима који су дошли из других земаља и додао да му је жеља да сваке наредне године будемо још бољи у организацији.

Синоћ су сви посетиоци могли да прате 6 профи мечева, боксере из Белорусије, Грчке, Шпаније, Грузије, Словачке, Русије и да другу годину заредом подрже миљенике публике Николу Џонија Стевановића, Сару Марјановић и домаћег Дарка Станковића. Ове године у Лебану на ревији бокса рукавице је укрстио и бронзани са Олимпијских игара у Токију боксер Катаев.

Боксерка Сара Марјановић је поручила да иако у Србији постоје предрасуде о женама у боксу то је племенит спорт у коме се стиче кондиција „Видим доста младих овде у публици и велико ми је задовољство, могу да их позовем да се макар рекреативно баве боксом и да не разммишљају о повредама, јер се много озбиљније дешавају и у осталим спортовима“.

ПОДЕЛИТЕ.