Снабдевање водом у Лебану за сада стабилно

0

Директор ЈКП „Водовод“, Дејан Костић упутио је апел свим грађанима Лебана да рационалније користе воду у овом летњем периоду. „У „Водоводу“ је за сада све под контролом, јер док имамо сирову воду снабдевање ће бити стабилно. У случају не предвиђене ситуације и стање се мења“, истиче директор Костић.

Из овог предузећа потврдили су да на постројењу, ипак, постоји један квар  техничке природе. а да би се утврдио степен оштећења неопходно је искључити воду на један дан. Грађани Лебана ће о томе бити благовремено обавештени. Такође, најављена је и акција тражења и сузбијања нелегалних прикључака као и нелегалног коришћења воде.

„Овом приликом позивамо све грађане да редовно измире своја дуговања и у то име дугујемо захвалност. Такође, у исто време их позивамо да пријаве све неправилности и аномалије у раду нашег предузећа у односу са потрошачима“, одлучан је директор Дејан Костић.

Очекивања овог предузећа су да се у најскорије време обезбеде финансијска средства за завршетак и пуштање у рад Црпне станице и бунара у Ждеглову.

ПОДЕЛИТЕ.