Расписан Јавни позив за нову зелену пијацу у Лебану

0

Данас је расписан Јавни позив за извођење радова на изградњи зелене пијаце у Лебану. Процењена укупна вредност пројекта je 176 милиона без ПДВ-а, а пројекат је подржало Министарство државне управе и локалне  самоуправе.

Пијаца у Лебану планирана је на парцели површине од преко 6000 метара квадратних у насељу Никола Тесла, биће опремљена новом опремом укључујући све санитарне условe за пијацу данашњице.

Локална зелена пијаца пројектована је једним делом као отворена – за продају хране, воћа и поврћа и робу широке потрошње са око 50 засебних металних префабрикованих тезги, минимум 5 радњи (или тезги киоска), и резервни паркинг.

Делом је пројектована као затворени објекат – за млечне производе са 8 расхладних витрина, канцеларијама за мерење робе, инспекторе и особље пијаце, самопослугом и техничким просторијама. Комплекс пијаце садржаће још и: потребне саобраћајне и манипулативне површине, пешачке стазе и зелене површине, хидранте за прање пијачног платоа, комуналне линије, простор за контејнере.

Линк до текста Јавног позива је следећи:

https://jnportal.ujn.gov.rs/tender-eo/193056

ПОДЕЛИТЕ.