Председник општине Лебане, Иван Богдановић, најоштрије осуђује претње упућене председнику Србије Александу Вучићу и његовом сину Данилу Вучићу.

0

После низа увреда и вербалних претњи представника опозиције сада имамо најстрашније претње упућене, путем друштвених мрежа од особе која се, при томе, фотографише са аутоматским оружјем, сину председника Србије Александа Вучића, Данилу Вучићу. Истицање вешала на протестима је недопустиво, а након језивих претњи Вучићевом сину вешањем, на друштвеним мрежама појавила се најновија претња упућена председнику Србије Александру Вучићу. Претњу вешањем на друштвеним мрежама објавио је припадник полиције.

Као и много пута до сада, и данас можемо да видимо какав је програм Савеза за Србију у којем доминантно преовлађује политика насиља и мржње према неистомишљеницима, претње вешањем, омаловажавање и вређање. Веома забрињава то што, данас, у 21. веку, имамо представнике политичких странака који своје следбенике не само да не спречавају, већ их мотивишу да постављају вешала и позивају на смрт.

Председник општине Лебане, Иван Богдановић, најоштрије осуђује претње упућене председнику Србије Александу Вучићу и његовом сину Данилу Вучићу, и овим путем позива државне органе да ове претње схвате озбиљно и реагују у складу са законом, као што би то би случај у свакој демократској држави када се прети породици председника, и да одговорне појединце процесуирају и примерено казне.

ПОДЕЛИТЕ.