Почетак радова око асфалтирања у Шуману

0

Председник општине Лебане је са својим сарадницима, коалиционим партнерима и уз присусутво шефа одборничке групе СНС Гораном Јовићем, обишао почетак радова око асфалтирања улице у МЗ Шумане.

„Данас су у селу Шумане почела да се раде два крака дужине око 2,2 километра у махалама Ђорђинци и Кметовци. Вредност радова је око 9 милиона динара, а ако временски услови дозволе за 15ак дана биће све и завршено“ – рекао је председник општине Лебане, Иван Богдановић.

Председник Богдановић је додао да је ово почетак радова у овом селу, за које постоје и други планови. „Шумане је једно од већих села на територији општине Лебане које је и даље живо, има пуно деце и мештани се углавном баве воћарством, локална самоуправа је ту да им обезбеди све неопходне услове како становници не би одлазили одатле“.

Митровић Игор, одборник из МЗ Шумане, захвалио се свима из локалне самоуправе што ће ово село ускоро добити више од два километра асфалта, јер је од великог значаја за сточаре и воћаре из тог краја, а и за децу која путују до школе.

Након овог села радиће се улице у Лебану, Шилову и Новом Селу.

ПОДЕЛИТЕ.