Петаци показали одлично знање из математике

0

У ОШ „Вук Караџић“ организован је квиз из математике за ученике петог разреда. Квиз је, у сарадњи са наставницима математике, осмислила наставница математике у овој образовној установи Јелена Трајковић.

Ученици су били подељени по одељењима, тако да су биле три екипе, док су публику и навијаче чинили остали ученици петог разреда и наставници.

У првом делу су капитени група давали одговоре на питања која је постављао водитељ квиза Александар Јовић и за сваки тачан одговор добијали поене. Други део квиза је био Полибијев квадрат за који су ученици показали велику заинтересованост и показали логичко закључивање. На крају квиза су биле асоцијације где су ученици кроз игру  показали своја знања и спретност у брзини и тачности давања одговора.

Комисију су чиниле наставнице Снежана Стојилковић и Јелена Трајковић. Победници су добили симболичне поклоне у виду школског прибора. Ово је само још једна у низу активности које се реализују у школи те треба похвалити труд и ентузијазам запослених као и добру вољу, разумевање и подршку директора ове васпитно-образовне установе.

ПОДЕЛИТЕ.