Oдржан састанак председника општинe са Зораном Михајловић

0

Јуче, 16.јануара, у седишту Јабланичког округа у Лесковцу, одржан је састанак председника општина Јабланичког округа са потпредседницом Владе Републике Србије,  министарком грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зораном Михајловић и њеним сарадницима.

Том приликом је председник општине Лебане Иван Богдановић исказао потребе за регулисање путне инфраструктуре на територији општине Лебане,тачније државни пут Лебане-Медвеђа на деоници пута Шилово, до места Радиновац.

Наведена деоница пута је доста оштећена са много ударних рупа, због чега је потребно асфалтирање у дужини од 5,5 км која се налази на територији општине Лебане.

Такође је указано и на пут Лебане – Бојник, у дужини од 8 км који припада општини Лебане а где је потребно  извршити асфалтирање, јер се на коловозу налазе, на појединим локацијама, ударне рупе различитих дубина и постоје знатна оштећења са великим улегнућима. Релација Царичин Град – Слишане  и  Царичин град – Кривача – Лебане и који је од изузетног стратешког значаја, а у укупној  дужини је од 11 км на територији општине Лебане.

ЈП „Путеви Србије“ ће до краја текуће године урадити пројектно – техничку документацију, закључено је на састанку.

ПОДЕЛИТЕ.