Одбојка у Лебану „цвета“

0

Управни одбор Одбојкашког клуба „Радан“, након завршетка тамичарске сезоне, сумирао је постигнуте резултате и оно што је урађено у предходној сезони.

„Клуб је испунио свој основни циљ – промоцију одбојке и спорта међу децом школског узраста. Такође, клуб је максимално подмладио сениорске екипе које су завршиле у горњем делу табела Међуокружне лиге Лесковац“, поносно прича директор клуба, Драган Цветковић.

Иначе, сениорке су под дугогодишњом тренерском палицом Драгана Цветковића у конкуренцији екипа из Врања, Лесковца, Прокупља и других заузеле високо четврто место, док су сениори тренера Ненада Ђорђевића на карју завршили као пети.

orbojkasice

Млађе категорије клуба које су ове године окупиле рекордан број деце за једну малу средину, са успехом су водили тренер пионирске селекције  и бивши јуниорски репрезентативац Југославије Милош Полић и тренер млађих категорија Наташа Васић.

Председник клуба Саша Младеновић, својим трудом обезбеђивао је неопходна финансијска средства за несметан рад клуба, док је руковођење клубом у потпуности пало на директора клуба Драгана Цветковића, који је и најзаслужнији за процват одбојке у Лебану.  Свим селакцијама клуба као спортски директор координира са успехом Небојша Ђорђевић, наставник физичког васпитања и дугогодишњи успешан спортски радник.

Одбојкашки клуб „Радан“ је са ЖОК „Видовдан“ из Грачанице направио нераскидиву везу приликом њиховог боравка у Лебану крајем прошле године, а посету ће узвратити за време Видовдана 2015. године на традиционалном турниру, који се одржава дужи низ година у Грачаници.

Grupna-slika

 

ПОДЕЛИТЕ.