Модернизација Бошњаца

0

Реновирана канцеларија Месне заједнице Бошњаце, данас је званично пуштена у рад. Отварању канцеларије у Бошњацу присуствовао је председник општине Горан Јањић, председник Скупштине општине Срђан Јовић и заменик председника општине Марко Миљковић.

Према речима председника Месне заједнице Бошњаце Светислава Стевановића , састанци су до сада одржавани по другим канцеларијама и у веома лошим условима.

Након, недељу дана активног сређивања и издвојене172 000 динара из буџета локалне самоуправе, резултати су позитивни.

modernizacija-bosnjaca

„Ово је само почетак планираних радова у Бошњацу. Циљ нам је да Бошњаце буде модернизован центар доњег подручја, јер по свим структурама оно то и заслужује“, каже председник Скупштине општине Срђан Јовић.

У овом лебанском селу живи око 2.500 људи, и становништво има добре услове за живот.

Иако, у овој Месној заједници постоји осмогодишња школа, здравствена станица, Одењење полицијске станице, приватне ветеринарске станице и друго,план локалне самоуправе је да овде треба још да се гради како би се село уздигло на виши ниво.

Тим планом предвиђоно је уређење главне улице, реновирање Дома културе, отварање кванташке пијаце , насипање сеоских путева…

Председник општине Лебане Горан Јањић, најавио је данас да ће овакве канцеларије бити отворене у свим Месним заједницама на територији општине Лебане.

 

ПОДЕЛИТЕ.