АСФАЛТИРАНА УЛИЦА У ЋЕНОВЦУ

0

Општина Лебане и Министарство привреде кроз програм „Градимо заједно“ обезбедили су 2,8 милона динара за асфалтирање улице у селу Ћеновац.
Иван Богдановић председник општине Лебане је са својим сарадницима данас обишао завршне радове у овом месту.

„Данас се асфалтира 266 метара, а у наредних десетак дана ће општина Лебане из својих прихода асфалтирати и други крак ове улице. Морам да нагласим да су иницијативу да ове улице буду асфалтиране дали председник МЗ Ћеновац Душан Цветковић и одборник из Ћеновца Горан Лазаревић.“ рекао је Богдановић. Он је додао и да ће се сутра асфалтирати улица у Великом Војловцу, а да је асфалтирање пута у Гегљи завршено.Душан Цветковић председник МЗ Ћеновац се у име мештана Ћеновца захвалио надлежнима што су им омогућили да ова улица коначно буде прекривена асфалтом. „Асфалтираћемо улице 7. јули и 13. Бригаде у укупној дужини од 650 метара. Асфалтирањем улица решићемо дугогодишњи проблем мештана који више неће газити по прашини и блату,а поред тога на овај начин и улепшавамао наше место и задржавамо младе да остану да живе овде“ истиче Цветковић. Он додаје да им је у приоритет у наредном периоду уређење парка у Ћеновцу и уређење одводних канала.

Ово је још један поакзатељ да локална самоуправа на челу са председником Иваном Богдановићем ради на решавању проблема свих грађана рекао је одборник из овог села Горан Лазаревић. „Последња инвестиција у нашем слеу је било асфалтирање улице пре пет година, сада овим асфалтирањем биће уређене све улице у нашем селу. Ово је доказа да локална самоуправа не ради само пред изборе веће током целе године ради за доборбит грађана.“ нагласио је Лазаревић.

ПОДЕЛИТЕ.