Активности Штаба за ванредне ситуације

0

У кабинету председника општине Лебане Горана Јањића одржан је данас радни састанак. На састанку је било речи о активностима Оперативног плана Штаба за ванредне ситуације.

Састанку су присуствовали : начелник за ванредне ситуације у  Лесковцу  Миодраг Марјановић, његови сарадници Мирослав Антић и Жарко Маринковић, командант ВСБ-а Лесковац Ненад Симић, командир ВСЈ у Лебану Горан Илић, директока ЈКП „Водовод“ Наташа Васић, директор ЈП „Дирекција за планирање и изградњу Лебане“ Срђан Стојилковић, директор ЈКП „Комуналац“, секретар Месне заједнице Новица Мирковић и заменик начелника Штаба за ванредне ситуације општине Лебане Драган Ђорић.

stab-vanredne

Данас је донешен закључак да је део планираних активности урађен на територији општине Лебане а реализација другог дела је у плану.

На другом делу састанка било је речи о могућим пожарима у овом периоду године. 

Начелник Марјановић упутио је апел да сви буду у приправности и уколико има потребе да једни другима помогну. А у вези са тим, секретар Месне заједнице Новица Мирковић преузео је одговорност да све поверенике Месних заједница упозори на то.

Марјановић је најавио да ће „Србија воде“ у току следеће недеље кренути са чишћењем канала од Ждеглова до Бошњаца као и са чишћењем корита реке Јабланице у дужини од 1км од стадиона ФК „Радан“ до Коњина.

stab-vanredne1

 

ПОДЕЛИТЕ.