Промоција конкурса за војне школе и Војну академију

0

16. 03. 2017. године у сали Дома културе „Радан“ у Лебану, са почетком у 13.00 часова, поводом расписивања конкурса за пријем ученика и кадета у војне школе и Војну академију у школској 2017/2018 години, екипе војних школа посетиће школе широм Србије где ће говорити о условима и погодностима школовања.

Конкурс за пријем ученика Војне гимназије отворен је од 1. фебруара и траје до 15. марта 2017. године.

Конкурси за пријем ученика и кадета у Средњу стручну војну школу, Војну академију и Медицински факултет ВМА, отворени су од 13. фебруара до 31. марта 2017. године.

Младићи и девојке који желе да конкуришу за упис у војне школе, потребно је да на време поднесу пријаву у центрима Министарства одбране на територији сталног места боравка. Уз пријаву потребно је приложити неопходну документацију.

Војна академија и Војна гимназија ће, за време трајања конкурса, сваке суботе организовати акцију „Отворена врата“. Тада ће сви заинтересовани бити у прилици да посете ове школе и непосредно се упознају са њиховим капацитетима и могућностима, док ће им запослени пружити све потребне информације у вези са конкурсом и условима живота и рада.

ПОДЕЛИТЕ.