Јавни конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања

0

Јавни конкурс за суфинансирање пројеката за остваривања јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Лебане у 2020. години

ПРЕДМЕТ КОНКУРСА

Предмет конкурса је суфинансирање пројеката из буџета општине Лебане за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Лебане у 2020. години (у даљем тексту: Конкурс). Расписује се за суфинансирање пројекта за производњу медијских садржаја ради подизања квалитета информисања грађана који живе на територији општине Лебане и остваривање другог јавног интереса у области јавног информисања у складу са чланом 15. Закона о јавном информисању и медијима. Циљ је подизање квалитета информисања јавности о актуелним дешавањима од значаја за живот свих грађана општине Лебане, о раду органа локалне самоуправе у области културног и уметничког стваралаштва, заштите деце и младих, образовања, науке, спорта, културе, туризма, привреде, запошљавања и самозапошљавања, заштите животне средине и здравља људи, подизања квалитета информисања особа са инвалидитетом, односно ради подизања квалитета информисања припадника националних мањина.

Расписује се један јавни позив за 2020. годину и при томе се води рачуна о стратешким опредељењима локалне самоуправе, односно општине Лебане у области јавног информисања.

Конкурс се расписује за суфинансирање пројеката чија реализација траје до 31.12.2020. године.

Решење о расподели средстава за 2020. годину

ПОДЕЛИТЕ.