Завршетак балон хале до краја септембра

0

ИЗВОР:ИНФОЦЕНТАРЈУГ

Завршетак балон хале у Лебану до краја септембра, отварање је планирано на Дан општине Лебане. Лебане – Радови на коначном завршетку балон хале у Лебану тебало би да буду окончани до краја септембра, казао је за наш портал председник општине Лебане Зоран Илић.

„Договорена је динамика радова на балон хали са извођачима, и сада се ужурбано ради на коначном завршетку овог објекта. Ако све буде ишло по плану радови би требало да буду завршени до 30. септембра. Отварање балон хале планирано је за Дан општине Лебане“ закључује у разговору за Инфо центар југа председник општине Лебане Зоран Илић.

Подсетимо балон хала у Лебану се ради годинама, а последњи пут радови на балон хали отворени су у јеку преизборне кампања 11. априла. Тадашњи председник општине Горан Јањић истакао је приликом отварања радова да ће радови бити завршени за 60 радних дана, међутим са радовима се убрзо стало из нама непознатитих разлога.

Балон хала добиће потпуно нови изглед. Цирада ће бити замењена пир панелима, док ће унутар сале бити изграђене трибине капацитета око 500 места. Испред хале саграђене су свлачионице и мокри чворови.

Пројекат је израдила Дирекција за планирање и изградњу из Лебана. Халу ће користити сви спортски клубови из наше општине.

 

ПОДЕЛИТЕ.