Заштита и исхрана малине и осталих воћарских култура

0

Данас је у великој сали СО Лебане, организовано предавање и едукација из области воћарства,са посебним освртом на производњу малина, актуелним болестима, превенцији и адекватној заштити. Пред пуном салом, присутнима су се обратили еминентни стручњаци из компаније „Агроарм“ из Београда: Милош Чековић-дипл.инж заштите биља и менаџер компаније „Агроарм“ и Зоран Николић – дипл.инж.заштите биља и комерцијалиста поменуте компаније.

Ненад Богдановић је испред Службе за пољопривреду општине Лебане, упознао присутне са планираним активностима из области пољопривреде у наредном периоду.
Очекује се још много интересантних предавања и упознавања произвођача са актуелним дешавањима у савременој пољопривреди. Заказан је наредни сусрет за петак, 23.децембар 2016.године.на тему увођења стандардизације и сертификације производње и ИПАРД
Фондовима и кредитима ЕУ.

Сви заинтересовани произвођачи који би да чују неке од тема, за које сматрају да су корисне и актуелне,могу се обратити директно Служби за пољопривреду и оставити своје предлоге.
Одзив пољопривредних произвођача данашњем скупу ,био је одличан и веома користан,закључују и Служба за пољопривреду општине Лебане а и сами пољопривредници.

ПОДЕЛИТЕ.