Свечано поводом Дана општине

0

Дан општине Лебане обележен је данас свечаном скупштинском седницом на којој су се сумирали резултати једногодишњег рада, представљени планови а заслужним појединцима су додељене награде и признања.

Многобројне госте у холу Дома културе „Радан“ поздравили су председник Скупштине општине Срђан Јовић и председник општине др Горан Јањић.

Министар без портфеља задужен за ванредне ситуације у  Влади Србије Велимир Илић био је данас почасан гост који је добио Новембарску награду општине Лебане.

dan-opstine-2015

Поводом дана општине , похвале и повеље добили су и појединци и организације, а најбољи студенти као и ђаци генерација поклон од по 10.000 динара.

Награду у облику повеље добило је предузеће Вуд доо из Ждеглова, а награде у облику похвале ЕУ ПРОГРЕС, турска невладина организација ТИКА, општина Брезник и пољопривредни произвођач из Бошњаца Саша Стевановић.

Традиционалном наградом награђен је Ненад Голубовић за постигнуте резултате на студијама Медицинског факултета у Нишу са просечном оценом 10, као и Јована Коцић студент Правног факултета у Нишу са просечном оценом 9,92.

Награђени су и ђаци генерација у средњим и основним школам: Милица Костић ученица Гимназије у Лебану, Владимир Анђелковић ученик СТШ „Вожд Карађорђе“, Миљан Марковић ученик ош „Радован Ковачевић Максим“, Марија Трајковић ученица ош „Вук Караџић“ и Стеван Стевановић ученик ош „Радоје Домановић“ у Бошњацу.

 dan-opstine-2015a

 

ПОДЕЛИТЕ.