Све екипе и даље на терену

0

Већина путева на територији општине Лебане, како јављају надлежни, је проходна. Све екипе су још на терену, рашчишћавају засеоке и изводе се радови на електромрежи, која је скоро уништена у неким селима од ледене кише која је падала.

Претходних дана оспособљени су путни правци Лебане – Липовица, Дрводељ – Ђулекаре, Лебане – Бувце, Лебане – Кључ – Клајић и сва пала стабла су померена до Радевца. Екипе општине Лебане даноноћно су радиле на рашчишћавању путева, уз велику помоћ мештана тих села. Апелује се на мештане, а посебно на возаче, да буду опрезни, јер стабла и даље падају и представљају велику опасност.

Око 140 домаћинстава на територији општине Лебане, је још без струје и то у селима Клајић, Липовица, Радевце, Дрводељ, Бувце, Пороштица и Рафуна, као и 4 домаћинства из села Шилово. Најстарији мештани ових села кажу да не памте овакву ситуацији.

Из кабинета председника општине Лебане поручују да су расположиве екипе на терену и да се чини све како би се ситуација нормализовала, такође обећавају да ће обезбедити више агрегата за мештане који су остали без струје.

ПОДЕЛИТЕ.