Састанак „Породице палих бораца“

0

Дана 13.03.2019  године,  у  скупштини општине Лебане, по први пут је одржан састанак „Породице палих бораца“, на нивоу локалне самоуправе Лебане. Састанку су присуствовали председник општине Лебане Иван Богдановић, заменик председника Бобан Пејић и помоћник председника општине Лебане Миодраг Живковић.

Заменик председника Бобан Пејић обратио се грађанима да могу да изнесу своје проблеме, како би им локална самоуправа изашла у сусрет.

У даљем разговору обратио се председник општине Лебане Иван Богдановић, захвалио се што су грађани имали жељу да му предоче проблеме са којима се суочавају. На молби, коју је добио од стране грађана, председник је рекао да је локална самоуправа на располагању у сваком моменту и  настојимо да решимо проблеме у складу са својим могућностима. Локална самоуправа излази у сусрет нашим суграђанима свакодневно.

Грађани тј.“ Породице палих бораца“ су изнели многобројне проблеме и питања, на којима је руководство општине Лебане, са великом жељом да им помогне, саслушали и изнели мишљење како могу да изађу у сусрет. Поред тога речено је да ће се исплате регулисати, инфраструктура, путеви, све што је потребно, како би наши суграђани, “ породице палих бораца“, били у сигурним рукама јер су дали свој живот нашој отаџбини.

ПОДЕЛИТЕ.