Руководство КСС у Лебану

0

Златко Болић, генерални секретар КСС посетио је Лебане, заједно са представницима регионалног руководства КСС Вулетом Вуковићем, Бошком Аџићем и Веселином Марјановићем.

У присуству делегата регионалних кошаркашких клубова одржан је састанак  на коме је испред КК Радан Бојан Величковић, пожелео добродошлицу гостима: „Драго ми је да сте препознали потенцијал у нашој општини и хвала вам што сте одлучили да баш ми будемо домаћини овог скупа. Последњих годину дана смо много напредовали као клуб, марљиво радимо и показујемо добре резултате, добијамо велику подршку локалне самоуправе и председника општине Ивана Богдановића“.

КК Радан је тренутно први на табели II мушке регионалне лиге исток и руководство клуба се нада уласку у виши ранг такмичења. Такође оформљен је и подмладак клуба од кога се такође очекују добри резултати.

На састанку се говорило о даљим плановима и новинама у свету кошарке и уопште у клубским спортовима, такође се дискутовало о проблематици свих клубова из овог дела Србије. Из КСС поручују да су ту за сваки вид помоћи и подршке на које руководство клубова наиђе и да ће заједно радити на отклањању истих.

ПОДЕЛИТЕ.