Растимо уз плес

0

Девојчице и дечаци дечијег вртића "Дечја радост", плесали су данас са својим васпитачима и родитељима , на стадиону малих спортова у оквиру манифестације "Растимо уз плес".

Обучени у жуте мајице, клинци и клинцезе плесали су уз познате дечије нумере, те присутне нису оставили равнодушним.

Најпре кренули су да плешу уз песму "Растимо уз плес", затим, "Ти и ја", "Џо банана", "Не ругај се", "Ишли смо у Африку", "Тротинет", "Циркус" па преко популарних нумера "Пачји плес" и "Пингвин плес".

"Вестерн полком" означен је крај скоро једночасовне манифестације у Лебану, када су васпитачице деци и родитељима уз плес послале поздрав.

Плесну манифестацију у Лебану отворила је директорка вртића Невена Здравковић, која је свима пожелела добру забаву а деци да буду увек весела и да расту уз плес.

Дечја плесна асоцијација је основана 2010. године са циљем развоја, омасовљења и популаризације дечијих плесних програма.Организатор је Међународног пројекта "Растимо уз плес" – деца на трговима који се одржава од 2011. године.

Данас се плесало не само у Лебану, већ у целој Србији, Црној Гори, Босни и Херцеговини, Републици Српској са почетком у 18 часова.

ПОДЕЛИТЕ.