Радан кластер у Националној туристичкој организацији

0

 

Представници Радан кластера су одржали састанка у Националној туристичкој организацији,  коме су присустволи  представници свих пет Туристичких организација општина раданског подручја, Слободанка Павловић асистент у менанџменту Радан кластера као и саветница Центра за развој Јабланичког и Пчињског округа, Добрила Судинац Мратинковић, која је у исто време и заменик председника УО. Радан кластера.

nto i radan klaster 1

Госте је испред НТО примила Олгица Миљковић.

Тема састанка је била учешће Радан кластера и ЛТО на сајму туризма у Београду од 27.02. до 02.03. 2014.год.

nto i radan klaster

На веома конструктивном састанку, дошло је до конкретних договора око самих активности које ће бити  спроведене у оквиру презентације кластера на Сајму, али, је резултат састанка и успешно представлјанје кластера у НТО.

Представници овог најважнијег туристичког субјекта Србије су срдачно и веома искрено водили разговоре са гостима са Југа Србије, показујући  намеру да у наредном периоду много више тосвете пажњу  на развој туризма у Јабланици и Топлици, а пре свега дају подршку свему што Радан кластер предузима са циљем доприноса одрживом развоју кроз развој и унапређење туристичких потенцијала раданског подручја.

НТО ће пре свега пружити подршку кластеру у делу маркетинга, код укључивања медија у презентације кластера, као и помоћ код  презентације кластера у просторијама НТО непосредно,  након завршетка Сајма.

Помоћ ЛТО од стране НТО је договорена за  месец март, када ће експертски тим ове организације одржати семинаре за представнике свих пет ТО на којима ће бити обрађене теме за које наши туристички радници  показали интересовање.  

ПОДЕЛИТЕ.