Промоција позива и конкурса Националне службе за запошљавање

0

У скупштини општине Лебане, 13.03.2019 године, са почетком од 10 сати, одржана је презентација Националне службе за запошљавање.

Тема састанка је промоција позива и конкурса која је објавила национална служба за запошљавање 22. фебруара на сајту националне службе и у дневним новинама “ Вечерњих новости“ као и 27. фебруара у публикацији „Послови“. Укупна отпремнина од 12 јавних позива и програма, два су намењена незапосленим лицима, осталих десет се односе на сaмог послодавца, односно могућност коришћења тих програма и мера националне службе за запошљавање. Презентацију води Дејан Станковић директор филијале, затим Владан Димитријевић организатор додатног образовања и обуке и Горан Јанковић организатор програма запошљавања.

Присутнима се обратила Наташа Стојановић помоћник председника општине речима, да смо увек лепо сарађивали, да је ове године општина локалним акционим планом запошљавања предвидела укупно пет милиона, од тога три милиона су средства националне службе за запошљавње, два милиона испред локалне самоуправе. Када кренемо у реализацију, институције су ту да се обрате и да успешно сарађујемо, у питању су јавни радови.

Начелница општинске управе Тања Богдановић, обратила се присутнима, поздравила све и захвалила  на дивној сарадњи  и изразила задовољство за помоћ институцијама о било којим подацима и информацијама.

Национална служба Лесковац захвалила се локалној самоуправи на одличној сарадњи и поверењу.

ПОДЕЛИТЕ.