Представници Спортског савеза Србије у Лебану

0

Председник општине Лебане, Иван Богдановић, састао се у свом кабинету са генералним секретаром Спортског савеза Србије, Гораном Маринковићем. Састанку су присуствовали и чланови Спортског савеза Лебана.

Циљ посете је за викенд одржано вече интернационалног профи бокса у Лебану, које је Маринковић похвалио и рекао да је то одлична популаризација спорта у малој средини. Такође је било речи о промоцији, помоћи и популаризацији спорта у нашој општини.

Председник општине Лебане се захвалио представницима Спортског савеза Србије на изузетној сарадњи и посети и том приликом рекао „Ми смо данас разговарали и о успесима наших спортиста, о жељи да их задржимо у Лебану, као и о ситним проблемима које уз стручну помоћ Спортског савеза можемо да решимо“.

„Затеко сам једну младу и амбициозну екипу, на челу са председником општине и свим људима окупљеним око спорта и не кријем задовољство што је то тако. Ова екипа ће уз нашу помоћ спорт у Лебану довести до једног завидног нивоа“ рекао је Горан Маринковић у име Спортског савеза.

Председник општине Лебане уручио је пехар и повељу Спортском савезу Србије за изузетан допринос.

ПОДЕЛИТЕ.