Председник општине Лебане посетио вртић и поделио пакетиће

0

Председник општине Лебане Иван Богдановић, заједно са председником СО Лебане Бобаном Пејићем и већницом Мирјаном Богдановић, посетио је ПУ Дечија радост и том приликом их обрадовао новогодишњим пакетићима.

Председник Богдановић је рекао да је одушевљен какав су му дочек припремила дeца и да му је задовољство што је део дана провео са њима.

„Општина Лебане је ове године обезбедила пакетиће за сву децу до 7 година и данас смо кренули са поделом. Прво смо обрадовали децу из вртићa, а након Нове године наставићемо поделу пакетића и осталој деци са територије наше општине“ истакао је председник.

Општина Лебане је ове године издвојила новац из свог буџета и припремила око 1300 пакетића за децу са територије општине Лебане до 7 година.

„Ове године сарадња са локалном самоуправом је била изузетна. Први пут нам руководство општине долази за празнике и то са пакетићима, што нам је част и задовољство. Данас је локална самоуправа обрадовала око 350 деце пакетићима“ нагласила је директорка ПУ Дечија радост Невена Здравковић.

ПОДЕЛИТЕ.