Председник општине Лебане Иван Богдановић, обишао реновирано одељење музичке школе

0

Председник општине Лебане Иван Богдановић са сарадницима обишао је реновиране просторије Музичке школе „Станислав Бинички“ из Лесковца – издвојено одељење у Лебану.

– „У Лебану ова школа има 90 ученика. Локална самоуправа Општине Лебане у сарадњи са музичком школом је адаптирала овај простор током летњег распуста. Вредност радова је око 350.000 динара. Ова школа је у просторијама Дома културе, тако да је инвеститор Дом културе у сарадњи са локалном самоуправом. Има овде још неких ситних ствари које желимо да решимо“, истакао је Богдановић.

Директорка Музичке школе „Станислав Бинички“, Биљана Миљковић, каже да је у претходним годинама покушавала да нађе неко решење за ово одељење, али је тек летос у томе успела уз помоћ локалне самоуправе: „Ја сам презадовољна, није лако имати 90 полазника у овој школи. Срећна сам што након ове школе ученици долазе у Лесковац у средњу музичку школу, а затим и даље на факултете“.

Ученици Музичке школе „Станислав Бинички“ из Лесковца – издвојено одељење у Лебану овом приликом приредили су малу свечаност за председника општине Лебане Ивана Богдановића и његове сараднике.

Директорка Музичке школе Биљана Миљковић доделила је захвалнице Председнику општине Лебане Ивану Богдановићу и Ивани Крстић Стојковић, директорки Дома културе „Радан“ у Лебану, за успешну дугогодишњу сарадњу.

 

 

ПОДЕЛИТЕ.