Председник општине честитао ђацима полазак у школу

0

Председник општине Иван Богдановић, честитао је свим ђацима, посебно првацима и њиховим родитељима, полазак у школу и почетак нове школске године.

„Жeлим Вам успешан почетак школовања, да стекнете што више знања, да упознате свет и откријете све оно што је вредно, да учините све да ваши родитељи буду поносни на Вас, а да ваша школа са вама стекне још већи углед. Нека вам сваки следећи дан у вашој школи, од данас и вашој другој кући, буде безбрижан и радостан. Желим вам да с лакоћом савладате школске лекције и стекнете нова знања.

Негујте радозналост и креативност, будите упорни и вредни и не одустајте ни пред једном тешкоћом. Пред вама је сигурно још једна дивна година у којој ћете стварати успомене, вредне сећања целог живота.

Нека вам све године у основној и средњој школи буду разиграна и весела игра, која ће се састојати од учења и дружења. Заједно са вашим учитељима, наставницима, професорима и родитељима и ми ћемо вам бити подршка. Усвајајте ново градиво, стичите пријатеље, вредно и марљиво радите, па ће вам оцене бити награде а не циљ.“ рекао је Иван Богдановић.

ПОДЕЛИТЕ.