Почело је „Културно лето 2017“

0

У Лебану је синоћ, на платоу испред Дома културе „Радан“ тачно у 21 сат, почео је програм овогодишњег Културног лета који ће трајати до 16. августа.

Први су наступили чланови Креативно плесног студија Авангарда, Танго група и прелепе Џез балеринице. Играо се у плесалo у центру Лебанa, а од 22 сата играна је урнебесна хит комедија „ХОТ ЛИНЕ“ у којој играју Мирка Васиљевић, Немања Јаничић и Игор Дамјановић.

„Ова комична прича истражује различите нивое апсурда, где главни лик покушава да реши своје љубавне проблеме контактирањем агенције за пословну пратњу. Заплет али и смех до суза настане онда када се на вратима уместо наручене девојке појављује мушкарац „, каже глумац Немања Јаничић.

Оно што је похвално је што су се лебанчани окупили у великом броју на градском тргу, где се програм програма овогодишњег култног лета одржава. Водитељ програма на отварању „Културног лета“ била је Снежана Драговић.

Лебанчани ће имати прилику да виде позоришне представе, за децу и одрасле, концерте, фолклорне вечере, као и вечере староградске, евергринске и етно музике. У оквиру култруног лета биће организован и дечији маскенбал. Своје вече ће имати и Роми, а посебно занимљиво у овој години биће организовано такмичење за прву трубу Лебана као и такмичење певача аматера.

Организатор ове традиционалне културне манифестације је Дом културе „Радан“ уз подршку локалне самоуправе. Програм ће се одвијати на платоу културног центра у Лебану.

ПОДЕЛИТЕ.