Почело асфалтирање улице Свети Никола

0

Данас је почело асфалтирање улице Свети Никола у 4. рејону на територији општине Лебане у дужини од 361 метар. Председник општине, Иван Богдановић са својим сарадницима обишао је радове, као и мештане тог дела Лебана и том приликом рекао:

„Ово је завршетак пројекта од прошле године када је асфалтирано 12 улица на територији наше општине. У овој улици сада су решени проблеми канализационе мреже и атмосферских вода, у вредности од 1,8 милиона РСД, а само асфалтирање је око 4 милиона РСД. Надамо се да ће сви радови у овој улици бити завршени за пар дана“.

Мешатани краја у којем се данас асфалтира улица, захвалили су се руководству општине Лебане, на челу са председником Иваном Богдановићем, што су сагледали проблеме становника тог краја, извојили одређена новчана средства из буџета за асфалтирање улице и овом приликом посетили мештане.

Председник Богдановић је најавио да ће се ове године радити и сеоска путна инфраструктура:

“ Од Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде добили смо 10 милиона динара, а из свог буџета издвојићемо преко 8 милиона за асфалтирање улице у Коњину, Бошњацу и Тогочевцу  у укупној дужини од 1.384,47 метара. Тиме бисмо олакшали пољопривредним произвођачима производњу и транспорт производа“ – истакао је председник општине Лебане.

ПОДЕЛИТЕ.