Одржана 39. седница Општинског већа општине Лебане

0

У скупштинској сали Општине Лебане данас 9.12.2022. одржана је 39. седница Општинског већа општине Лебане где је у склопу прве тачке Дневног реда усвојен предлог буџета општине Лебане за наредну 2023. годину.

Разматран је кадровски план, као и правилник о организацији и систематизацији радних места у Општинској управи и правобранилаштву за 2023. годину.

На данашњој седници Општинског већа општине Лебане директори јавних предузећа општине Лебане детаљно су изложили програм пословања и финансијски план за 2023. годину.

Директори Туристичке организације општине Лебане, Дома културе, Библиотеке, Установе за спорт, Центра за социјални рад и Дома здравља предложили су програме рада као и финансијске планове за 2023. годину за своје установе, који су овом приликом и изгласани од стране већника, као и предлози финансијског плана за све образовне установе на територији општине Лебане.

Данашња седница Општинског већа општине Лебане састојала се од 32 тачке Дневног реда које су усвојене гласовима већника.

ПОДЕЛИТЕ.