Награђени најбољи ђаци лебанских школа

0

Председник општине Лебане Зоран Илић примио је данас у свом кабинету најбоље ученике основних и средњих школа лебанске општине и њихове наставнике односно професоре. Одлуком Општинског већа општине Лебане, председник је истакнутим ђацима и професорима уручио по 10.000,00 динара.

ОШ „Вук Караџић“ Лебане прогласила је за ученика генерације Александру Милић.
На Републичком такмичењу у школској 2016/17 години, српски језик-књижевна олимпијада, треће место освојила је Александра Милић са наставницом Слађаном Јовановић.

На Републичкој смотри стваралаштва , под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја, представа „Црвенкапа“ освојила је друго место са наставницима Јасминком Богдановић и Дубравком Ђорђевић.

ОШ „Радоје Домановић“ Бошњаце прогласила је ученицу Петру Јовић из Бошњаца,VIII-1 разреда за ученицу генерације шк.2016/17године.

Гимназија Лебане, за ученика генерације проглашен је Милош Богдановић На републичким такмичењима освојили су једно од прва три места / једну од прве три награде,школске 2016/17.
Катарина Станојковић са наставницом Душанком Срећковић Кристина Крстић са наставницом Светланом Цветковић Лазар Трајковић са наставником Милорадом Трајковићем
Театар Гимназијалац (19 ученика) са наставником Душаном Благојевићем

СТШ „Вожд Карађорђе“Лебане за ученика генерације прогласила јe Вељка Филиповића;
На републичком такмичењу 3.место освојио је ученик Живковић Лазар.

Председник Илић је ученицима на крају пожелео још више успеха и напретка у свом раду

ПОДЕЛИТЕ.