Асфалтирана улица у Тогочевцу

0

У Тогочевцу се данас асфалтира улица Краља Петра дужине од 822 метра, а радове су данас обишли сарадници председника општине Лебане. Вредност радова у овој месној заједници је око 11 милиона, а новчана средства је обезбедило Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде и општина Лебане.

Помоћник председника општине Лебане Горан Лазаревић подсетио је да је општина Лебане од Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде добила 10 милиона РСД за уређење путне инфраструктуре и тренутно се асфалтира последња улица из овог пројекта.

„Овај пут који се данас ради спаја Тогочевце и Власе, односно општину Лебане са Лесковцем. Локалном становнишву је асфaлат од великог значаја, јер ће им олакшати превоз пољопривредних производа, а донекле и саму производњу, односно одлазак до својих парцела“ рекао је Лазаревић.

Укупна дужина пута по овом пројекту у три месне заједнице је 1,4 километра, док је вредност радова по уговору 16,2 милиона РСД са пдв-ом. У Тогочевцу је у претходном периоду асфалтирано више улица, одрађена је санација коловаза од улаза у село, као и сам центар, те је заједно са данашњом инвестицијом уложено око 24,5 милиона РСД у путну инфраструктуру.

ПОДЕЛИТЕ.