29. седница Скупштине општине Лебане

0

На данас одржаној 29. седници Скупштине општине Лебане, испред одборнике нашло се 15 тачака дневног реда, о којима се озбиљно разматрало, како би ова варош несметано функционисала.

Одборници су најпре, усвојили предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о комуналним таксама, затим, предлог одлуке о допуни Статута општине Лебане као и предлог одлуке о оснивању Савета за међунационалне односе општине Лебане.

29-sednica

На данашњој седници усвојени су и следећи предлози решења: Предлог решења о давању сагласности на одлуку о измени финансијског плана ЈП „Дирекција за планирање и изградњу“, предлог решења о разрешењу и именовању члана НО ЈКП „Водовод“, предлог решења о разрешењу и избору члана ШО ОШ „Радоје Домановић“, предлог решења о разрешењу и именовању Савета за младе као и предлог решења о разрешењу и именовању Надзорног одбора Дома здравља и предлог решења о разрешењу и именовању Савета за миграције општине Лебане.

29-sednica1

Једногласно је усвојен и предлог одлуке о измени и допуни одлуке о изради Плана детаљне регулације културно историјског и туристичког комплекса „Царичин град“ . 

Такође, разматран је захтев за давање позитивног мишљења за обављање додатног рада од 30% председника општине Лебане у Дому здравља Лебане.

Последња тачка дневног реда, која је усвојена, била је предлог решења о именовању комисије за израду програма развоја у општини Лебане за период 2015-2018. године.

 

 

ПОДЕЛИТЕ.