Нови прозори на згради гимназије

0

G 3403

 На згради лебанске гимназије, коју користи и Средња техничка школа „Вожд Карађорђе“, последњи пут су извођени обимнији радови крајем седамдесетих година када је дограђен спрат.

srdjan i sasa

Директори СТШ и Гимназије у сталном обилажењу извођења радова

Зимски распуст је искоришћен за радове на замени старе столарије. Зграда  лебанске гимназије  ових дана добија савремену алуминијумску столарију захваљујући средствима  Општине Лебане и Министарства за енергетику. Столарија ће бити постављена до почетка другог полугођа.

mile rakic

Професор Ракић обилази кабинет за физику

Срђан Миленковић, директор Средње техничке школе је нагласио да је током ових радова извршена и реконструкција грејне мреже, те да је замењено око 100 метара грејних цеви, замењено је тридесетак вентила на грејној мрежи, сви радијатори су учвршћени. Изведена је надземна инсталација дела грејне мреже.

G 3410

Саша Стевановић, директор гимназије, истиче да су сви кабинети опремљени за свремену интерактивну наставу. Кабинет за хемију је опремљен свим потребним средствима, осим Бунзеове лампе, која није била на лагеру приликом набавке.

Намера је да се у наредне две године да се од кабинета за француски језик формира фонолабораторија.

cenko i srdjan

Директор гимназије Саша Стевановић и директор тенхичке школе Срђан Миленковић

Директори су веома задовољнии чињеницом да је направљено 300 нових столица и исто толико клупа у радионицама за практичу наставу техничке школе. У плану је да се направи још 300 столица.

Диретори Миленковић и Стевановић имају у плану за наредни период и доградњу кровне конструкције, као и 4 нова кабинета. Биће реконструисани и санитарни чворови а сала за физичко васпитање у потпуности реновирана.

 

 

ПОДЕЛИТЕ.