Завршени радови на поплочавању пешачке зоне

0

 

Данас, 14. марта су окончани радови на уређењу и поплочавању пешачке зоне у улици Цара Душана.

premazivanje troroara

Заштита и премазивање специјалним хемијским средствима

Према речима директора Дирекције за планирање и изградњу општине Лебане, Срђана Стоиљковића,  у разговору од 28. фебруара са вашим репортером, Пешачка зона ће бити готова оног тренутка када се изведе последња фаза, а то је заштита бетонских плоча специјалним хемијским средствима, али се она одлагала  због неопходних, повољних  метеоролошких услова. 

srdjan stoiljkovic

Срђан Стоиљковић, директор Дирекције за планирање и изграднњу општине Лебане

Највећи део радова је окончан  раније, али, су ситне позиције у овом послу које и односе највише времена, проблеми са неочикивано тињавом подлогом и санацијом исте, испред супермаркета као и реконструкција водоводне мреже која је спроведена испод тротоара у пешачкој зони од раскрснице са улицом Косте Стаменковића, до раскрснице са улицом 19. августа коју је ивело ЈКП „Водовод“ Лебане, (  која је пак пролонгирана због неоходних дозвола и сагласности многих институција) су довели до тога да је посао окончан тек данас.

Радови на поплочавању пешачке зоне у центру града су започети 7.октобра прошле године. Радове је извело предузеће Г.Д.П. „Инвестпродукт“ из Лебана, по пројекту и под надзором Дирекције за планирање и изградњу општине Лебане.

fontana dk radan

Испред Дома културе се завршавају радови на изградњи нове фонтане, али, по другом  пројекту.

ПОДЕЛИТЕ.