Одржана седница општинског већа

0

Данас је у сали Скупштине опстине Лебане одржана 5.седница Опстинског већа. Седницом је председавао Иван Богдановић, председник општине Лебане. На дневном реду биле су 24 тачке.
Овом приликом усвојене су једногласно све тачке дневног реда које су се насле пред већницима, осим једне. Наиме, одбијен је захтев за измештање киоска постављеног испред зграде Грчка кафана у улици Цара Душана.

Међу значајним тачкама било је разматрање захтева Спортско-рекреативног центра Лебане за доделом терена малих спортова на управљање, одржавање и коришћење. Као и да се терени у селима Шилово, Прекопчелица, Кривача, Ждеглово, Лугаре, Велико Војловце, Бошњаце, Пертате, Тогочевце и Ћеновац, припреме за коришћење и редовно одржавају.

Усвојени су сви захтеви социјалне анамнезе за 7 наведених лица, тако је показана одговорност и брига о социјално угроженим лицима на територији општине Лебане.

Последње 2 тачке односиле су се на измену и допуну обједињеног правилника о организацији и систематизацији радних места у ОУ и Општинском правобранилаштву у Лебану. Као и захтев ЈКП Ветеринарска станица Лебане за усвајање Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних места.

ПОДЕЛИТЕ.