Oдржана 19. седница Скупштине општине

0

На данас одржаној 19. седници Скупштине општине усвојен је предлог одлуке о измени и допуни Одлуке о изради Плана детаљне регулације акумулације „Кључ“ и делова водопривредног система Шуманка у Лебану.

Усвојен је и предлог Решења о давању сагласности на завршни рачун за 2013. годину ЈКП „Водовод“.

Одборници су данас усвојили предлог Решења о давању сагласности на Програм заштите, унапређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини, као и предлог Решења о давању сагласности на Програм коришћења средства буџетског Фонда за заштиту животне средине за 2014. годину.

19-sednica-so

На овој седници, тајним гласањем разрешен је члан општинског већа, Зоран Ивковић и изабран нови члан општинског већа Јован Стојилковић.

За саветника за заштиту права пацијената изабран је Драган Цветковић.

Такође, усвојен је и предлог Решења о разрешењу и именовању члана УО Центра за социјални рад и предлог Решења о разрешењу и именовању општинског штаба за ванредне ситуације општине Лебане.

19-sednica-so2

Разматрало се и о Извештају рада као и финансијском извештају за 2013. годину Библиотеке „Бранко Радичевић“, ЈКП „Комуналац“ ,Туристичке организације Лебане, Центра за социјални рад , Службе помоћи у кући и Дневног боравка за децу и омладину са сметњама у развоју.

На крају седнице дата је сагласност на Програм рада за 2014. годину Центру за социјални рад, сагласност на План набавки за 2014. годину Библиотеке „Бранко Радичевић“ и сагласност на План одбране од поплава и бујица на водама другог реда за 2014. годину.

 

ПОДЕЛИТЕ.