Млади су закон

0

Удружење младих  „Покрет младих снага“  реализује омладински- волонтерски пројекат „Радан 2015“ у периоду од 2. до 4. септембра у оквиру програма „Млади су закон“ а у сарадњи са Канцеларијом за младе.

Реализацијом овог пројекта удружење  „Покрет младих снага“ има за циљ да младима пружи могућност квалитетног провођења слободног времена, промовише кретање ка природним и туристичким пределима и подстиче младе на активизам у свакој заједници. 

„Током ова три дана,  25 учесника имаће прилику да учествује у пешачким, туристичко-едукативним турама на простору  Радан планине и Кукавице и похађати радионицу на тему „Омладински активизам“ „, рекао је испред Савета за младе, Иван Јовић.

Пројекат „Млади су закон 2015 – Јабланички, Пчињски и Пиротски округ“ спроводи удржење Народни парламент, а финансира га Министарство омладине и спорта.

Млади од 15 до 30 година који желе да учествују у пројекту могу се пријавити у Канцеларији за младе или на телефон 065/ 330 77 77. Позив је отворен по попуне листе учесника.

За више информација о пројекту пратите „Facebook“ профил  „Канцеларија за младе“ и удружење „Покрет младих снага“.

ПОДЕЛИТЕ.