30. седница Скупштине општине

0

Данас је одржана 30.седница Скупштине општине Лебане, на којој су, након једночасовног заседања, одборници усвојили све тачке дневног реда.

Најпре, разматрао се предлог о изменама и допуни одлуке о буџету општине Лебане за 2015. годину, а затим и предлог одлуке о буџету општине Лебане за 2016. годину.

Одборници су данас донели одлуку о усвајању Извештаја о раду ПУ Дечји вртић „Дечја радост“, затим , усвојен је годишњи план рада за 2015/2016. годину ПУ Дечји вртић „Дечја радост“  а дата је и сагласност на измену и допуну предлога мреже ПУ Дечји вртић „Дечја радост“.

Такође, усвојен је и предлог решења о разрешењу и именовању чланова Штаба за ванредне ситуације општине Лебане као и предлог о измени и допуни одлуке о општинском правобранилаштву.

На данашњој седници Скупштине општине за новог директора ЈП „Спортско рекреативни центар Лебане“ иманован је Милош Стевановић.

Свим присутним одборницима као и грађанима општине Лебане председник општине др Горан Јањић пожелео је срећне Новогодишње празнике.

ПОДЕЛИТЕ.