Седница Скупштине општине

0

Одборници Скупштине општине на данашњој, 28. седници усвојили су низ предлога и одлука које су битне за функционисање и развој општине.

Усвојили су предлог Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету за 2015. годину, предлог Одлуке о допуни Статута Скупштине општине Лебане, затим, предлог Одлуке о оснивању социјалног предузећа општине Лебане као и предлог Одлуке о оснивању Савета за привреду општине Лебане.

На данашњој седници констатована је оставка Наташе Васић на место в.д. директорке ЈКП „Водовод“ Лебане , а уместо ње именована је нова в. д. директорка Биљана Костић, дипломирани менаџер.

27-sednica

Усвојен је и предлог решења о разрешењу и именовању члана Надзорног одбора ЈКП „Водовод“ Лебане.

Такође, разрешен је и в.д. директор ЈП СРЦ Лебане, Милош Стевановић и дато овлашћење Бојану Јовановићу из Лебана за заступање и представљање ЈП СРЦ Лебане.

На данашњој седници , већином гласова, усвојене су следеће тачке дневног реда: предлог Одлуке о мрежи предшколске установе на територији општине Лебане за школску 2015/2016. годину, предлог Одлуке о усвајању годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Лебане за 2015. годину, предлог Одлуке о измени и допуни одлуке о дугорочном задуживању буџета општине Лебане ради финансирања капиталних инвестиционих расхода, предлог Одлуке о усвајању измене и допуне Плана јавних набавки општине Лебане за 2015. годину, предлог Одлуке о изради Плана детаљне регулације културно – историјског и туристичког комплекса „Царичин град“ и предлог Одлуке о измени  одлуке о изради Плана детаљне регулације акумулације „Кључ“ I фаза и делова водопривредног система Шуманка.

 

 

ПОДЕЛИТЕ.